Conferència 6 de juliol El Tarròs

L’Espai Companys proposa fer memòria històrica des de la perspectiva de la psicologia

Va faltar ben poc per penjar el cartell “d’aforament complet”

08-07-2023

Un calorós dissabte 8 de juliol, l’Espai va acollir la xerrada titulada “La transmissió intergeneracional dels traumes de la Guerra Civil. Una herència oculta” a càrrec de la psicòloga especialitzada Anna Miñarro.

Entre les qüestions tractades, la psicòloga va parlar del sentiment de culpa, la por o les ferides que han quedat obertes després de la dictadura. A més de la Guerra Civil, va repassar altres experiències traumàtiques viscudes durant el Franquisme, com és el cas de la situació de la dona durant la dictadura i el cas dels nadons robats.

Posteriorment, es va obrir un debat amb el públic assistent i la psicòloga. Per clausurar l’acte, es va fer un petit piscolabis per a tots els assistents.