psicòloga especialitzada en clínica i psicoanalista

  ca es en fr de it

  En la seva pràctica professional com a terapeuta s’ha especialitzat en el tractament i la prevenció de trastorns mentals entre la població jove i adulta.

  Ha treballat i treballa activament amb ciutadans que han patit situacions de catàstrofe social, maltractament i abús.

  És co-directora de la Recerca de la Fundació Congrés Català de Salut Mental, TRAUMA PSIQUIC I TRANSMISSIÓ INTERGENERACIONAL, publicat a Quaderns de Salut Mental, núm. 4 i núm. 5, (FCCSM), 2007 i 2009, continuació del treball iniciat amb el recolzament del Departament de Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona “REPRESSIÓ, SILENCI, MEMÒRIA I SALUT MENTAL”, iniciativa de la Fundació Congrés Català de Salut Mental.

  Ha coordinat nombrosos grups de paraula i reflexió.

  És co-creadora de TALAIAR SALUT, i col·labora amb SALUT I MES vinculat al Consorci Sanitari de Terrassa.

  Es supervisora, docent i assessora d’equips de salut, salut mental, serveis d’atenció a les persones, d’UBASP i ensenyament.

  Col·labora amb la Diputació de Barcelona des de 1987.

  Participació en nombroses jornades, escoles d’estiu i espais formatius organitzats per la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i diversos ajuntaments.

  Professora del Màster de Mediació organitzat per el Consell Català de l’Advocacia.

  Ponent en les Primeres Jornades de Salut Mental. Visions i responsabilitats des de la política, la cultura i els serveis de salut.

  Organitzadora, ponent i participant de les Jornades de Salut Mental de Nou Barris (Barcelona). Des de les 1es jornades el 2000 fins a les 16es el 2016, ha participat cada any fins avui.

  Formà part del Comitè de Redacció i participà amb diversos articles a la revista “Tres al Cuarto”, revista d’actualitat, psicoanàlisi i cultura (actualment ja no es publica).

  Forma part de la Junta de l’Associació sense ànim de lucre Intercanvis Papers de Psicoanàlisi, en la que ha publicat diversos articles a la seva revista amb el mateix nom de l’associació, aquesta vol promoure i propiciar la difusió de la psicoanàlisi i l’intercanvi d’experiències teòrico-clíniques.

  Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades, en català, castellà, francès i anglès.

  Formà part de l’equip del Congrés Català de Salut Mental que es celebrà a Barcelona el febrer 2006, i presentà la ponència “Noves Constel·lacions Familiars i Construcció de la Subjectivitat”.

  Formà part del Comitè organitzador de la jornada “Silenci, Memòria i Salut Mental”, organitzat en el Col·legi de Metges de Barcelona.

  .   ..   .