Presentació del llibre “Traumas. Niños de la Guerra y del exilio”

    L’Associació per a la Memòria Històrica i Democràtica del Baix Llobregat ha reeditat el llibre “Traumas. Niños de la Guerra y del exilio”. Es tracta de la segona edició del llibre, amb pròleg de Jordi Font.

    Publicat per primera vegada fa 10 anys, Traumas és un reconeixement i un homenatge als nens que visqueren la Guerra Civil i l’exili o la postguerra. Aquells nens, ara ja adults, expliquen les seves vivències i l’empremta del trauma que va deixar la guerra a la seva vida.

    L’acte comptarà amb la participació de Jordi Font, director del Memorial Democràtic, M. Carmen Romero, presidenta de L’Associació Memòria Històrica del Baix Llobregat, i Anna Miñarro, psicòloga clínica i co-directora de la investigació ‘Trauma psíquic i transmissió intergeneracional’, que també ha participat a la publicació.

    Organitza:
    Associació Memòria Històrica del Baix Llobregat i Memorial Democràtic