Entrevista Xarxa TV locals sobre la Violència

  Violència Social i Violència d’Estat avui a Catalunya

  Conversa en directe el 27 de novembre de 2019 a Notícies en xarxa, Xarxa de Televisions Locals, sobre, el manifest “Violència Social i Violència d’Estat avui a Catalunya” que més de 100 psicòlegs i psiquiatres han difós aquest mes de novembre.
  Participants: Vanessa Raja, Anna Miñarro, Joan-Andreu Bajet.
  —-
  Vanessa Raja: 2/4 de deu del matí i abordem la segona mitja hora del Notícies en Xarxa com sempre el que diem nosaltres, aquesta conversa tranquil.la i posem sobre la taula unes quantes paraules: patiment moral, despotisme, ansietat, terror, frustració, violència social, autodefensa, són alguns dels termes que apareixen en el manifest que han promoguts professionals del sector de la Salut Mental, fent una lectura pròpia de la tensa situació política per la que passa el país. Diuen que no se’n poden mantenir al marge, que no poden ser equidistants com a professionals de la Salut Mental, de la Psicologia, el manifest de fet porta per títol “Violència Social i Violència d’Estat avui a Catalunya” i d’ell en volem parlar amb dues de les persones que l’han impulsat, que en són unes quantes, saludem a la Dra. Anna Miñarro i al Dr. Joan-Andreu Bajet
  —-
  Vanessa Raja és periodista.
  Anna Miñarro és psicòloga clínica, psicoanalista, especialitzada en situacions traumàtiques.
  Joan-Andreu Bajet és psicòleg clínic, psicoanalista i president de la Fundació Enllaç.

  Informació del programa

  Notícies en xarxa

  ‘Notícies en xarxa’ ressegueix la primera línia de l’actualitat, combinant el temps d’informació amb el d’anàlisi. El repàs a l’actualitat del territori, la informació de servei i el resum de premsa local i comarcal.

  Entitat responsable