IV Premi Ángel Garma al millor treball de psicoanàlisi

Fins l’1 de desembre 2018 és obert el termini de presentació de treballs inèdits

  El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi organitzen la 4a edició del Premi Ángel Garma que distingeix el millor treball sobre psicoanàlisi.

  El termini de presentació dels articles s’inicia el 3 d’abril de 2018 i finalitza l’1 de desembre del 2018.

  La perspectiva psicoanalítica i les activitats de la secció de psicoanàlisi són presents, partim que la psicoanàlisi no està morta, i tampoc forma part de la memòria històrica, o no només. Està viva, hi ha creativitat, més enllà del recolzament en els grans, en Freud, Bion, Winnicott, Klein, Lacan, … i tants psicoanalistes. La psicoanàlisi pot i ha de ser actual, segueix i pot seguir en el dia a dia del treball clínic i terapèutic, de la investigació i de la creació.

  Per què aquest Premi Ángel Garma?

  El Premi Ángel Garma pretén ser un estímul de creació de noves produccions en el camp de la psicoanàlisi. A més es pretén retre un homenatge a Ángel Garma, a la persona i a la seva obra.

  Què es premia?

  Serà premiat el millor dels treballs sobre psicoanàlisi segons criteri del Jurat, aquests es podran presentar en diferents formats: article, conferència, llibre, investigació, programa, mitjà audiovisual, etc.

  On enviar els articles?

  La direcció oficial per a l’enviament dels articles serà: Intercanvis. Papers de Psicoanàlisi. Passeig Sant Gervasi, 8, 08022, Barcelona; o a través del correu electrònic: info@intercanvis.es. Cal indicar IV Premi Ángel Garma del COPC i la revista Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi, al millor treball de psicoanàlisi. Consulteu les bases del Premi.

  Conveni de col·laboració COPC i Intercanvis Papers de Psicoanàlisi

  Signatura del Conveni de col·laboració per a l’organització del premi. Josep Vilajoana (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya) i Anna Miñarro (Intercanvis/Intercambios Papers de Psicoanàlisi)